Het zonnetje schijnt, iedereen zit gezellig te borrelen op het terras, maar jij hebt besloten om geen alcohol en toegevoegde suikers meer te drinken. Maar wat drink je dan wel? Deze mocktail met sinaasappel, kurkuma en gember is het antwoord! Vol van smaak, heerlijk met vers geperste sinaasappelen. En met de combinatie met gember en kurkuma is hij nog heel gezond ook.
Als je zelf een sapmachine hebt kun je heel hem makkelijk zelf maken door alle ingrediënten samen te juicen. Geen zin om zelf te juicen? Koop de gember-kurkuma shots kant en klaar in bij Paulies Ginger (let op, neem de RAW versie, zonder toegevoegde suiker) en haal de sinaasappel versgeperst bij bijvoorbeeld een Albert Heijn.
1 glas | 5 minuten
Ingrediënten Sinaasappel-kurkuma-gember mocktail
- 30 ml kurkuma-gember shot (bijvoorbeeld die van Paulies Ginger)
- 150 ml verse sinaasappelsap
- 150 ml bruiswater (spa rood)
- Ijsblokjes (optioneel)
Bereiden
Doe alles bij elkaar in een glas, roer goed door.
Enjoy!
Meer Hashimoto-proof drankjes?