Recepten

Snelle winterpasta met champignons, spek en spinazie

Dit is een lekkere glutenvrije pasta die je in no time op tafel zet. Ideaal als je na een drukke dag snel iets op tafel wil hebben wat goed voedzaam is en lekker. Je kan er elke glutenvrije pasta voor gebruiken die jij lekker vindt.

2 personen | 25 minuten

Ingrediënten

  • 150 g speklappen
  • 1 grote ui
  • 150 g champignons
  • 200 g spinazie
  • 3 el edelgist
  • 3 el kokosroom (optioneel)*
  • 150-200 gr glutenvrije pasta
  • 4 el kalamata olijven

*Kokosroom kun je in sommige winkels kopen maar ook krijgen door een blik kokosmelk een paar uur in de koelkast te zetten. Door de kou scheid de room zich van het water uit het blik. De room kun je er dan vervolgens zo uit scheppen. Ik heb altijd een blik in de koelkast staan, zodat je het altijd in huis hebt.