Recepten

Slawrap met avocado, garnaaltjes en limoen-kokosyoghurtsaus

Deze slawrap met avocado en garnaaltjes vind ik een echte verwenlunch. Zo klaar en het geeft echt een gevoel van luxe. Sowieso vind ik slawraps altijd een top idee voor de lunch, omdat je door de afwezigheid van koolhydraten erna niet zo’n inzak moment hebt. Voor deze versie heb je eigenlijk geen keuken nodig en je kan alles in de supermarkt halen. Perfect dus als je op werk iets lekkers wil maken, maar je geen keuken hebt om dus kun je ook bijvoorbeeld op werk maken. Of als er bezoek langskomt en je hebt nog snel een voorgerechtje nodig.

Je kan slawraps natuurlijk met een hoop dingen vullen, zoals bijvoorbeeld falafel, bietenhummus of kipsaté.

6 stuks (2-3 personen) | 10 minuten

Ingrediënten

  • 6 stevige slabladen (bijv. romaine- of ijsbergsla)
  • 1 avocado
  • 100 g Hollandse garnaaltjes
  • ½ rode ui
  • 3 el kokosyoghurt
  • sap van ½ limoen
  • 2 tl gedroogde munt
  • peper en zout