Recepten

Indiaas roereitje

Ik eet vaak een eitje als ontbijt of lunch. Daarom ben ik altijd op zoek naar afwisseling hiervoor. Gelukkig hebben de meeste eetculturen wel een eigen versie, dus er is genoeg om uit te kiezen! Hierbij een Indiase variant. Heerlijk!⁠

1 portie | 20 minuten

Ingrediënten

  • ½ ui
  • 1 el gember-knoflookpasta*
  • 1 groen rawit-pepertje
  • 1 tomaat
  • ¼ tl kurkuma
  • ½ tl chilipoeder
  • 1 tl garam masala
  • ½ tl zout
  • 3 eieren
  • 2 el kokosyoghurt
  • 10 schijfjes komkommer
  • glutenvrij broodje of platbrood voor erbij⁠

*Je kan dit kopen bij een Aziatische winkel of anders zelf maken door gember en knoflook met een beetje water te pureren.