Ontdek heerlijke en makkelijke recepten voor ieder moment. Alle recepten zijn glutenvrijzuivelvrijsojavrij, geraffineerde suikervrij en alcoholvrij. Alle recepten passen binnen het Hashimoto Eliminatiedieet en zijn te filteren op AIP diëten en veel voorkomende Hashimoto-intoleranties en allergieën.

Home-made Garam Masala 

Home-made Garam Masala 

Home-made Garam Masala is zó veel lekkerder dan uit een potje in de winkel! Doordat je alles vers geroosterd en gemaald hebt komen de smaken helemaal vrij. Plus, je hebt zelf helemaal de controle over wat erin gaat. Je kan de smaak helemaal maken zoals jij hem wil en als je bepaalde kruiden niet mag, laat je die lekker weg. De mix behoud ongeveer 6 maanden die volle smaak. ⁠Al is het bij mij dan alweer ruimschoots op.

Deze garam masala is heerlijk in bijvoorbeeld een Indiaas roerei⁠ , een romige aardappelcurry⁠ of een Indiase rode linzencurry⁠!

1 volle kruidenpot | 20 minuten

Ingrediënten Garam Masala

  • 2 el groene kardemompeulen
  • 4 kaneelstokjes
  • 6 el korianderzaad
  • 2 el komijnzaad
  • 2 el kruidnagels
  • 7 laurierblaadjes
  • 2 el zwarte peperkorrels
  • 2 el gemberpoeder
  • 2 tl gemalen nootmuskaat⁠

Bereiden

Eet smakelijk!

Ik ben Jonne. Ik help je naar meer energie en minder Hashimoto-klachten door anders te eten

Alle recepten zijn glutenvrij, zuivelvrij, sojavrij en geraffineerde suikervrij

Meer leren over de kracht van de juiste voeding bij Hashimoto? Klik hier

Alle tips & tricks leren voor het aanpassen van je dieet? Klik hier Ik help je praktisch op weg naar een manier van eten die je kan volhouden én zonder dat je hoeft in te leveren op smaak.