Snel: < 30 minuten

  • Kikkererwtenpannenkoeken met salade en tahin⁠⁠

    Kikkererwtenpannenkoeken met salade en tahin⁠⁠

    Makkelijke, gezonde hartige pannenkoeken. Glutenvrij en vegan door het gebruik van kikkererwtenmeel

  • Tonijntartaar met avocadocrème

    Tonijntartaar met avocadocrème

    Prachtig gerechtje om indruk mee te maken. Gezond, want het is een omega-3 bommetje. Staat zo op tafel!

  • Heerlijke kipsalade

    Heerlijke kipsalade

    Een goede maaltijdsalade is dit, deze heerlijke kipsalade. Hij staat in een half uur op tafel en is lekker en vullend. Door de romige saus op basis van mayonaise en de gekruide kip voelt het ondanks dat het een salade is, echt als comfort food. Heerlijk op een doordeweekse dag…

  • Pasta met snijbietpesto

    Pasta met snijbietpesto

    Pasta met snijbietpesto is een lekker snel en smaakvol gerecht. Wat zo fijn is aan pesto is dat het een goede manier is om rauwe bladgroenten binnen te krijgen. Hierdoor blijven sommige voedingstoffen zoals vitamine C behouden. Plus, het is heel snel te maken. Alles in de blender en klaar.…

  • Tagliatelle met asperges, zalm en citroen

    Tagliatelle met asperges, zalm en citroen

    Yes, het is weer aspergeseizoen! Dit keer geen klassieke variant, maar een lekkere romige frisse pasta. De basis lijkt een beetje op pasta carbonara, door het ei te gebruiken als basis van de romige saus. De smaak is daarentegen echt puur lente. Het allerlekkerste is om de pasta zelf vers…

  • Glutenvrije tabouleh

    Glutenvrije tabouleh

    Dit is een ontzettend frisse en vullende salade. Het gerecht wordt vaak geserveerd als meze (Midden-Oosterse tapas) of als bijgerecht. Ik vind hem ook heerlijk voor de lunch. De basis in traditionele gerechten is van bulghur, een glutenvol graan. Die heb ik vervangen met quinoa om het glutenvrij te maken.…

  • Slawrap met avocado, garnaaltjes en limoen-kokosyoghurtsaus

    Slawrap met avocado, garnaaltjes en limoen-kokosyoghurtsaus

    Deze slawrap met avocado en garnaaltjes vind ik een echte verwenlunch. Zo klaar en het geeft echt een gevoel van luxe. Sowieso vind ik slawraps altijd een top idee voor de lunch, omdat je door de afwezigheid van koolhydraten erna niet zo’n inzak moment hebt. Voor deze versie heb je…

  • Indiase mango-mosterd | Aam Kasundi

    Indiase mango-mosterd | Aam Kasundi

    Deze Indiase mosterdvariant is heerlijk romig, licht zoetig en medium pittig van smaak. Ik kan iedereen aanraden om hiervan een potje in de koelkast te hebben staan. Serveer hem op alles. Bij de worst, zuurkool, bij vis, op een broodje, nomnomnom. Je kan hem ook gebruiken als smaakmaker in sauzen…

  • Snelle winterpasta met champignons, spek en spinazie

    Snelle winterpasta met champignons, spek en spinazie

    Dit is een lekkere glutenvrije pasta die je in no time op tafel zet. Ideaal als je na een drukke dag snel iets op tafel wil hebben wat goed voedzaam is en lekker. Je kan er elke glutenvrije pasta voor gebruiken die jij lekker vindt. 2 personen | 25 minuten…

  • Dragon-citrusolie

    Dragon-citrusolie

    Ik gebruik deze heerlijke olie door salades, maar ook bijvoorbeeld als saus over de ravioli. . In de koelkast blijft hij minimaal 2 weken houdbaar, dus als je een flesje maakt kan je hem volop gebruiken. 500 ml | 25 minuten Print Recept Ingrediënten Bereiden 1. Bereid de smaakmakers voor.…