Home-made verse glutenvrije pasta
Ja, verse pasta is zo lekker. Het heeft zo’n lekkere zachte structuur. Maar in de winkel bijna nooit glutenvrij te krijgen. Dus hoogste tijd voor deze home-made verse glutenvrije pasta. Voor dit recept kan ik het gebruik van een pasta machine aanraden. Op Marktplaats kun je er vaak een oppikken voor een klein bedrag. Maar […]
Gegrilde meloen met groene linzen
In het gerecht gegrilde meloen met groene linzen heeft fruit de hoofdrol. Zeker in de zomer word ik daar altijd heel blij van. Om het extra zomers te maken grilde wij de meloen op de BBQ, maar gewoon in de pan kan natuurlijk ook. De groene linzen in dit gerecht zijn een goede bron van […]
Rode linzenbroodjes
Wat een ontdekking deze rode linzenbroodjes! Makkelijk te maken en vooral heel lekker en gezond. Dat is nog eens wat anders dan die glutenvrije broodjes die je in de supermarkt koopt. Je kan ze ook goed invriezen, al worden ze dan wel wat droger. Ik laat voor deze broodjes de linzen eerst weken met een […]
Soep met rode ui en zoete aardappel
Deze soep met rode ui en zoeteaardappel is een lekker kruidige soep die je zo op tafel zet. Zoete aardappelen zijn een goede bron van voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine C, vezels en antioxidanten. Je krijgt dus ook meteen een hoop goede stoffen binnen ✨ 3 porties | 20 minuten Print Recept Ingrediënten Soep […]
Mango crumble
Deze mango crumble is heel lekker als ontbijt, maar werkt ook perfect als gebak of als toetje. Ik heb er wat ahoorn siroop in gedaan voor wat extra zoetigheid, maar die kun je weglaten als je met zo min mogelijk suikers wil. De mango is op zichzelf al zoet genoeg. Serveer het met een lekkere […]
Zomerse kipstoof met citroen
Heerlijke zomerse stoof die glutenvrij, en zuivelvrij is.
Home-made falafel
Maak zelf de lekkerste falafel die helemaal glutenvrij is!
Kipsaté from scratch
Een glutenvrije, sojavrije, zuivelvrije en suikervrije versie van deze Indonesische klassieker
Glutenvrije couscous met chorizo, paprika en verse kruiden
Smaakvolle doordeweekse maaltijd met glutenvrije couscous.
In rode wijn gestoofde kip met zoete aardappelpuree
Een makkelijke bewerking van een klassieker. Glutenvrij, zuivelvrij en met minimale hoeveelheid alcohol