Home-made verse glutenvrije pasta

Home-made verse glutenvrije pasta

Ja, verse pasta is zo lekker. Het heeft zo’n lekkere zachte structuur. Maar in de winkel bijna nooit glutenvrij te krijgen. Dus hoogste tijd voor deze home-made verse glutenvrije pasta.  Voor dit recept kan ik het gebruik van een pasta machine aanraden. Op Marktplaats kun je er vaak een oppikken voor een klein bedrag. Maar […]

Gegrilde meloen met groene linzen⁠⁠

Gegrilde meloen met groene linzen⁠⁠

In het gerecht gegrilde meloen met groene linzen heeft fruit de hoofdrol. Zeker in de zomer word ik daar altijd heel blij van. Om het extra zomers te maken grilde wij de meloen op de BBQ, maar gewoon in de pan kan natuurlijk ook.  De groene linzen in dit gerecht zijn een goede bron van […]

Rode linzenbroodjes

Rode linzenbroodjes

Wat een ontdekking deze rode linzenbroodjes! Makkelijk te maken en vooral heel lekker en gezond. Dat is nog eens wat anders dan die glutenvrije broodjes die je in de supermarkt koopt. Je kan ze ook goed invriezen, al worden ze dan wel wat droger. Ik laat voor deze broodjes de linzen eerst weken met een […]

Soep met rode ui en zoete aardappel

Soep met rode ui en zoete aardappel

Deze soep met rode ui en zoeteaardappel is een lekker kruidige soep die je zo op tafel zet. Zoete aardappelen zijn een goede bron van voedingsstoffen zoals vitamine A, vitamine C, vezels en antioxidanten. Je krijgt dus ook meteen een hoop goede stoffen binnen ✨⁠ ⁠ 3 porties | 20 minuten Print Recept Ingrediënten Soep […]

Mango crumble

Mango crumble

Deze mango crumble is heel lekker als ontbijt, maar werkt ook perfect als gebak of als toetje. Ik heb er wat ahoorn siroop in gedaan voor wat extra zoetigheid, maar die kun je weglaten als je met zo min mogelijk suikers wil. ⁠De mango is op zichzelf al zoet genoeg. Serveer het met een lekkere […]

Kipsaté from scratch⁠

Kipsaté

Een glutenvrije, sojavrije, zuivelvrije en suikervrije versie van deze Indonesische klassieker