Begeleiding & Workshops

Je wil graag anders gaan eten om zo meer energie te krijgen en minder last te hebben van je Hashimoto-klachten. Maar hoe? Waar begin je? Waar moet je op letten? En hoe zorg je ervoor dat het past binnen je huidige leven? Geen zorgen. Ik denk graag met je mee. Wat nu misschien een onmogelijke grote stap lijkt, valt in de praktijk echt mee – als je maar weet hoe.

Persoonlijke begeleiding

Samen kijken naar jouw situatie

Ik kan je praktisch op weg helpen met het aanleren van een nieuwe manier van eten, volledig afgestemd op jouw behoeften. Wellicht wil je overleggen over welke volgende stappen je kunt nemen met je dieet, loop je tegen praktische vragen aan, of twijfel je sterk over hoe je het beste kunt beginnen. Neem contact met me op, en dan bekijken we samen of en hoe ik iets voor jou kan betekenen. Vaak kan dit door (digitaal) af te spreken, maar wie weet duiken we samen jouw keuken in om wat praktische recepten te oefenen. Alles is mogelijk.

Mijn filosofie is dat eten makkelijk en leuk moet zijn. Het doel is om je gezondheid te verbeteren, maar wel op een manier die bij jouw leven past. Op een manier die je kunt combineren met alle andere verantwoordelijkheden die je hebt, zelfs met beperkte energie. We gaan ook op zoek naar recepten die aansluiten bij jouw eetstijl. Hoe kun je bijvoorbeeld blijven genieten van een snack of een toetje, terwijl je je ook aan je nieuwe dieet houdt? Of hebt je juist zin om nieuwe smaken te leren kennen? Laten we dat samen uitzoeken.

Het overstap-traject, inclusief online programma

Leer alle tips & tricks voor je nieuwe dieet

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een speciaal traject. Met een combinatie van video’s, recepten en persoonlijke begeleiding ga ik ervoor zorgen dat jouw overstap naar een nieuw dieet zo soepel mogelijk verloopt. Heb je interesse? Laat je e-mailadres achter, en ik stuur je een bericht zodra er nieuws is!

Interesse?

Ik zet je op de interesselijst en stuur je een berichtje zodra er meer bekend is!

Workshops

Nieuwe skills leren

Hoe bak je glutenvrije broden? Hoe maak je perfecte Hashimoto-proof pasta’s en pizza’s? Komend jaar ga ik aan de slag met het ontwerpen van workshops die zowel offline als online te volgen zijn. Laat je e-mailadres achter, en ik stuur je een berichtje zodra er nieuws is.

Interesse?


Lees meer over de relatie tussen voeding & Hashimoto

Neem contact met me op

Heb je vragen over hoe een aangepast dieet jou kan helpen meer energie te krijgen en je Hashimoto-klachten te verminderen? Of heb je vragen over hoe ik je verder kan helpen bij het zetten van de volgende stappen? Stuur me een berichtje!

jonne@kokenmethashimoto.nl | Contactformulier