Indiase mango-mosterd | Aam Kasundi
Deze Indiase mosterdvariant is heerlijk romig, licht zoetig en medium pittig van smaak. Ik kan iedereen aanraden om hiervan een potje in de koelkast te hebben staan. Serveer hem op alles. Bij de worst, zuurkool, bij vis, op een broodje, nomnomnom. Je kan hem ook gebruiken als smaakmaker in sauzen en marinades. In de koelkast […]
Dragon-citrusolie
Ik gebruik deze heerlijke olie door salades, maar ook bijvoorbeeld als saus over de ravioli. . In de koelkast blijft hij minimaal 2 weken houdbaar, dus als je een flesje maakt kan je hem volop gebruiken. 500 ml | 25 minuten Print Recept Ingrediënten Bereiden 1. Bereid de smaakmakers voor. Pluk de blaadjes van de […]
Homemade Garam Masala
Homemade Garam Masala is zó veel lekkerder dan uit een potje in de winkel! Doordat je alles vers geroosterd en gemaald hebt komen de smaken helemaal vrij. Plus, je hebt zelf helemaal de controle over wat erin gaat. Je kan de smaak helemaal maken zoals jij hem wil en als je bepaalde kruiden niet mag, […]
Nomatensaus (geen-tomatensaus)
Veel mensen met een auto-immuun aandoening zoals Hashimoto kunnen niet goed tegen groenten uit de nachtschadefamilie. Hieronder vallen o.a. tomaten, aubergines en aardappels. Omdat veel recepten vragen om tomatensaus of tomatenpuree, is het handig om hiervoor een goed alternatief te hebben: De Nomatensaus. Een tomaatachtige saus zonder tomaten. Smaakt ie dan echt naar tomatensaus? Hij […]