Ideaal om even snel iets lekkers bij de koffie te serveren. Zoet? Check. Snel? Check. Super lekker? Check. En ook, glutenvrij, zuivelvrij én zonder toegevoegde suikers. Wat wil je nog meer? Het zit natuurlijk wel vol natuurlijke suikers, dus als je probeert je suikerspiegel stabiel te houden, eet er niet te veel.
Pas wel op bij het eten, er kan wat cacao vanaf komen. En dat kan vlekken geven. Klop ze voor het serveren dus even goed af en let even goed op.
2 ballen | 5 minuten
Ingrediënten
- 3 grote dadels, zonder pit
- 1 el cacao poeder + extra voor decoratie
Bereiden
1. Maak de ballen. Je maalt de dadels met het cacao kort fijn in de keukenmachine. Het mag er best nog wat korrelig uitzien met stukjes. Je maakt je handen nat en vormt 2 balletjes van de dadelmix. Je rolt de balletjes door de extra cacao zodat ze helemaal bedekt zijn. En voila, je bent ready to go.
Eet smakelijk!