Begeleiding & Workshops

Je wil graag anders gaan eten om zo meer energie te krijgen en minder last te hebben van je Hashimoto-klachten. Maar hoe? Waar begin je? Waar moet je op letten? En hoe zorg je ervoor dat het past binnen je huidige leven? Geen zorgen. Ik denk graag met je mee. Wat nu misschien een onmogelijke grote stap lijkt, valt in de praktijk echt mee – als je maar weet hoe.

Persoonlijke 1-op-1 begeleiding

Samen kijken naar jouw situatie

Wil je stappen gaan zetten om jouw gezondheid te verbeteren door anders te eten, maar kom je er in je eentje niet uit? Ik ben er voor je! Samen kijken we naar wat voor jou goede, maar vooral ook haalbare stappen zijn en wat je nodig hebt om die ook echt vol te houden.  

Mijn filosofie is dat eten makkelijk en leuk moet zijn. Het doel is om je gezondheid te verbeteren, op een manier die bij jouw leven past. We gaan ook op zoek naar producten, recepten en menu’s die aansluiten bij jouw wensen en leefstijl. Of je nu op zoek bent naar tips & tricks, snelle eet-ideeën of hoe je een Hashimoto-dieet kan combineren met andere diëten, samen vinden we een manier waarop jij er echt mee aan de slag kunt! 

Het overstap-traject, inclusief online programma

Leer alle tips & tricks voor je nieuwe dieet

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een speciaal traject. Met een combinatie van video’s, recepten en persoonlijke begeleiding ga ik ervoor zorgen dat jouw overstap naar een nieuw dieet zo soepel mogelijk verloopt. Heb je interesse? Laat je e-mailadres achter, en ik stuur je een bericht zodra er nieuws is!

Interesse?

Workshops

Nieuwe skills leren

Hoe bak je glutenvrije broden? Hoe maak je perfecte Hashimoto-proof pasta’s en pizza’s? Komend jaar ga ik aan de slag met het ontwerpen van workshops die zowel offline als online te volgen zijn. Laat je e-mailadres achter, en ik stuur je een berichtje zodra er nieuws is.

Interesse?